Hoe kan ik de ADVENTURE tent reserveren?

Mailen of bellen kan om te reserveren.

Wat wil ik van je weten?

=> Wanneer je je feestje wil geven.

=> Hoeveel bedjes je wenst.

=> keuze van je thema 

=> Jullie feestadres (om de bezorg/afhaalkosten meteen te berekenen)

Wanneer we dit hebben afgesproken stuur ik je via mail de betaalgegevens en verder info door.

Hoe gebeuren betalingen?

OPGELET! Omwille van COVID -19 gebeuren betalingen nu enkel via overschrijving of bancontact app!!

Bij een reservatie van de tent zijn er 2 betaalmogelijkheden:

1) je betaalt het volledige bedrag via overschrijving + waarborg 50 euro + verplaatsingskosten

2) je betaalt je voorschot van 50 euro (waarborg) + verplaatsingskosten via overschrijving. Nadien betaal je bij bezorging pakket het resterende bedrag van 175 euro cash.

Beide opties dienen binnen 5 dagen na reservatie betaald te worden. 

Enkel bij een tijdige betaling is je feestje effectief geboekt zo niet, vervalt je reservatie en hebben anderen de mogelijkheid om te reserveren.

 

Ik hou je graag op de hoogte wanneer de betaling binnen is.

Je krijgt steeds een betalingsbewijs mee in het infomapje.

Hoe zit het met de waarborg?

Het materiaal kan helaas stuk gaan. Dit hoeft niet altijd jouw fout te zijn. Slijtage kan hiermee natuurlijk te maken hebben, en dat reken ik uiteraard niet aan. Maar wanneer er onzorgvuldig met het gehuurde materiaal wordt omgegaan, wordt dit wel voor je in rekening gebracht. Of wanneer er stukken ontbreken bij de ophaling zal dit van de waarborg worden afgetrokken tenzij ik dit nog krijg.

 

De waarborg krijg je na ophaling van het pakket binnen 5 dagen terug op je rekening.

Wanneer wordt de tent gebracht en opgehaald door ons?

 

De tent wordt de dag van je feestje gebracht en opgesteld en wordt 1 dag later weer opgeruimd en opgehaald, tenzij anders afgesproken.

Opstellen/opbergen van de tent?

Dat doen wij! Jullie hoeven dus zelf niets te doen. Dit geldt ook voor de aankleding en versiering van de tent.

Graag de ruimte vrijmaken waar de tent komt te staan.

Wij verwachten wel dat bij ophaling van de tent dat ALLE materiaal IN de tent is verzameld en wij dus niet overal op zoek moeten gaan naar decoratie, verlichting of andere spullen. Gelieve de borden en het bestek af te wassen.

Wat zijn de extra kosten om de tent te brengen én weer op te halen?

Dat wordt éénmalig aangerekend aan 1.40 euro/ km van Slaapfeestje tot leveringsadres ook al rijden wij dit traject 4 X. 

De afstand wordt door ons uitgerekend via Google maps.

OPGELET; Wij rekenen de kortste weg aan en houden rekening met Tolwegen. Deze worden aangerekend wanneer we ze passeren!

Dit bedrag is inclusief bezorging / opstellen én afbreken / afhaling.

Het kan zijn dat ik het kom brengen en/of weer ophalen, maar mijn man Thomas staat ook in voor het vervoer van de ADVENTURE tent.

Hoeveel oppervlakte moet ik voorzien?

Hoeveel plaats neemt de ADVENTURE tent in beslag?

Dus met andere woorden, hoe groot moet je tuin/ruimte zijn om deze tent vlot te plaatsen. Onze tent zelf is 4.5m diameter breed en is 3m hoog.

Wij hebben de oppervlakte van 6m diameter en de hoogte van 3m nodig om ze veilig te plaatsen.

Bereken dus op voorhand je ruimte! (6 meter breed op 6 meter diepte)

Bekijk even of wij de ADVENTURE tent wel veilig kunnen opstellen en of je genoeg ruimte hebt. Zowel in de hoogte als diameter. Ook de ondergrond is belangrijk! Een vlakke ondergrond van gras.

Indien wij ter plaatse aankomen en blijkt dat onze tent toch niet past in de ruimte, geen goede ondergrond of wegens veiligheidsredenen niet opgesteld kan worden blijft de kost van de verplaatsing voor jou. Ook de waarborg wordt ingehouden.

Spreek dus zeker op voorhand af wat wel / niet kan om teleurstelling te voorkomen.

Wat bij regenweer/storm?

Helaas hebben we het weer niet altijd te kiezen maar goed nieuws! Ook bij regenweer kan de tent nog steeds geplaatst én gebruikt worden mits ze waterdicht is. Daardoor moet je feest dus niet letterlijk in het water vallen en gaan de festiviteiten door in de tent zelf. Denk er dan wel even aan de tent ook binnenin netjes te houden ;-)

Enkel bij langdurige regen (waardoor de ondergrond niet geschikt meer is om de tent te plaatsen) én met voorspelling aanhoudende regen kunnen we belijken of we het feest al dan niet verzetten/annuleren.

Stormweer? Hagel? Rukwinden?

Bij aangekondigde hevige rukwinden, storm, hagel of andere hevige weersvoorspellingen wordt wegens veiligheid de tent NIET geleverd/opgesteld. Wanneer wij ze door deze reden niet kunnen brengen en opstellen kan je kiezen of je het volledige bedrag terug ontvangt OF we een andere datum prikken voor je geplande feestje.

Dit alles kan natuurlijk voor teleurstelling zorgen maar de veiligheid van onze feestneuzen gaat voor!

2 Feestjes (nachten) achter elkaar?

Zijn alle kids bij je thuis wild van onze ADVENTURE tent en willen ze allemaal een outdoor feestje geven? Dat kan!

Huur onze tent voor 2 nachten om bijvoorbeeld van vrijdag tot en met zondag te feesten!

Voor verhuur van onze ADVENTURE tent voor een 2de feestje (of extra nacht) achter elkaar vragen we 50 Euro. 

=> je kiest 1 thema voor beide feestjes. TROPICAL - PINK - JUNGLE

=> inclusief popcornmachine én snoepkraampje.

=> Enkel de onderlakens (matrasovertrekken) worden extra meegegeven. Wij kunnen helaas geen extra dekbedovertrekjes en kussenslopen voorzien!

Nog een vraag?

Hierboven niet gevonden wat je wil weten?  Vragen staat vrij!

Je kan me zowel telefonisch bereiken (GSM; 0486.13.04.61) als een  mail  sturen.

Die vervelende kleine lettertjes toch...

Algemene voorwaarden;

Ø Art 1: Per gehuurd pakket wordt een waarborg van 50 euro gevraagd. Deze wordt na gebruik terugbetaald, tenzij het teruggegeven pakket onvolledig of beschadigd is, m.u.v. schade veroorzaakt door slijtage. Enkel de waarde van het herstel of de heraankoop zal ingehouden worden van de waarborg.

 

Ø Art 2: Het gehuurde pakket* mag enkel gebruikt worden voor het afgesproken evenement, ook al zijn de goederen langer in het bezit van de huurder.

Ø Art 3: Het pakket wordt op het afgesproken tijdstip geleverd/opgehaald. Deze data worden op voorhand afgesproken. Indien de (ver)huurder op dat moment verhinderd is, wordt de tegenpartij onmiddellijk verwittigd, hetzij telefonisch, via email of per sms.

Ø Art 4: De waarborg en het afgesproken bedrag wordt uiterlijk 5 dagen na overeenkomst betaald via overschrijving. Wanneer dit niet het geval is zal dit als een annulatie gezien worden.

 

Ø Art 5: Bij annulatie van een feest wordt de waarborg van 50 euro ingehouden. Enkel bij annulatie door onvoorziene omstandigheden, ongeval, overlijden, ziekte, …. kan overeengekomen worden het volledige bedrag terug te betalen. Daar heb ik graag een bewijs van. (doktersbriefje, ...)

 

Ø Art 6: De waarborg wordt na het afhalen en nakijken van alle materiaal binnen de 5 dagen teruggestort op de rekening van de huurder. Tenzij het pakket onvolledig is of beschadigd is.

 

Ø Art 7: Enkel het verkleed en spelmateriaal is geschikt voor spelen. De versiering/verlichting wordt gebruikt om te decoreren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van het materiaal.

Ø Art 8: De tent blijft op de plaats staan waar ze is opgesteld, deze mag men niet op eigen houtje verzetten. Indien er schade wordt aangebracht door deze handeling wordt de schade betaald door de huurder. Indien nodig wordt de heraankoop van een nieuwe tent gefactureerd.

 

Ø Art 9: Na opstelling van de tent overlopen huurder en verhuurder de voorwaarden en afspraken en kijken op dat ogenblik of alle materiaal aanwezig en in orde is.

 

Ø Art 10: Eventuele schade aan de tent en/of ander materiaal wordt steeds gemeld bij ophaling om discussies nadien te vermijden. Samen komen we tot een oplossing.

Ø Art 11: bij eventuele schade van slaap- en decoratiemateriaal wordt de herstelling of heraankoop aangerekend en wordt dat bedrag afgetrokken van de waarborg.

 

Ø Art 12: komen wij aan op je locatie en kunnen wij door gebrek aan ruimte of ernstige veiligheidsredenen de tent niet plaatsen, krijg je het bedrag van het feestje terug. De vervoerskosten worden wél aangerekend als ook de waarborg wordt ingehouden. (Uitgezonderd weersomstandigheden!)

Ø Art 13: Ernstige weersomstandigheden: Wanneer het feest door deze reden niet laten doorgaan kan je kiezen of je het volledige bedrag terug ontvangt OF we een andere datum prikken voor je geplande feestje. VEILIGHEID gaat voor! => Storm-hagel-rukwinden-langdurige/aanhoudende regen.

Ø Art 14: Schoenen worden uitgedaan in de tent, pantoffels, slippers mogen gebruikt worden.

Ø Art 15: Het slaapmateriaal/zetel wordt in de tent opgesteld en daar ook gebruikt. Het materiaal wordt niet buiten in gebruik genomen. Bv: geen zetels verplaatsen naar buiten toe. Onze tafeltjes zijn wél geschikt om buiten te gebruiken, dus picknicken kan in open lucht.

Ø Art 16: Om veiligheidsredenen en brandgevaar is het gebruik van een echt kampvuur in en rond de ADVENTURE tent verboden. Gebruik het bijgeleverde kampvuur. Bij rook/brandschade wordt de heraankoop van een nieuwe tent aangerekend.

Ø Art 17: Bij ernstige schade van tent/materiaal, … die aangebracht is door verkeerd gebruik, onvoorzichtigheid, … en onze waarborg van 50 Euro waarborg voldoet niet wordt de schade berekend en achteraf gefactureerd. (Uitgezonderd slijtage)

Ø Art 18: Tijdens de COVID-19 periode mogen slaapfeestjes kosteloos worden geannuleerd of verzet worden, dit ten laatste 2 weken voor je geplande feestje en zelf gemeld door de huurder.

Ø Art 19: Bij betaling van zowel voorschot of volledige betaling  van een feest ga je akkoord met alle voorwaarden hierboven opgesomd.

TIPS en INFO 

Site made by CaRRiKKi

Reserveer het leukste slaapfeestje!

GSM: 0486.13.04.61.

Mail: info.slaapfeestje@gmail.com

zandvlietse dorpstaat 46 

2040 Zandvliet

  • Facebook
  • pinterest
  • Instagram

Copyright     2020 / Slaapfeestje / Site made bij CaRRiKKi / Alle rechten voorbehouden