Adventure tipi

 

Een indoor slaapfeest met onze sfeervolle tipi’s is geweldig leuk om te geven maar met onze nieuwe ADVENTURE tent brengen wij de slaapfeestjes op een avontuurlijke manier naar buiten toe.

 

Een eigen plek voor de kinderen om te vertoeven zonder de boel in huis op stelten te zetten. Deze tent biedt een maximum van 8 (slaap)plaatsen aan en is in 2 thema’s beschikbaar. PINK ADVENTURE en JUNGLE ADVENTURE.

 

Deze fantastische en unieke outdoor beleving biedt niet alleen slaapmateriaal aan, maar ook je eigen tafel wordt gedekt. Tapijtje, kussens, tafeltje met decoratie, borden, bestek,… aan alles is gedacht. Aan jullie enkel nog te voorzien welke maaltijd er wordt geserveerd.

Dit is een ALL. INCLUSIVE formule waar je als mama, papa, opa, oma, tante, nonkel,… alleen maar van kan dromen. Alles wordt aan huis gebracht, opgesteld en nadien weer meegenomen.

Niet alleen kinderen fantaseren van dit slaapfeest, ook volwassenen kunnen uiteraard een avontuurlijk ervaring beleven in onze ADVENTURE tent. Onze matrassen hebben 1 persoons afmetingen en daardoor dus ook geschikt voor volwassenen.

Meer INFO en PRIJS  

 

 

Site made by CaRRiKKi

Reserveer het leukste slaapfeestje!

GSM: 0486.13.04.61.

Mail: info.slaapfeestje@gmail.com

zandvlietse dorpstaat 46 

2040 Zandvliet

  • Facebook
  • pinterest
  • Instagram