INFO MAXI ADVENTURE 

Hoe kan ik de MAXI ADVENTURE TIPI reserveren?

Mailen of bellen kan om te horen of je gewenste datum nog beschikbaar is!

Wat wil ik van je weten?

=> Wanneer je je feestje wil geven.

=> keuze van je thema 

=> Jullie feestadres (om de bezorg/afhaalkosten meteen te berekenen)

=>Aantal personen (max. 8)

Via mail maak ik kosteloos een totaalofferte op en kan je daarna beslissen of je een feestje wil boeken.

Wil jij je feestje boeken?

Dan krijg je via mail je betaalgegevens doorgestuurd. Dit bedrag omvat zowel de huurprijs als de waarborg plus de heen en weer kosten.

Hoe gebeuren betalingen?

=> Het afgesproken bedrag dien je binnen 3 dagen na reservatie te betalen.

 

Enkel bij een tijdige betaling is je feestje effectief geboekt! Zo niet, vervalt je reservatie en hebben anderen de mogelijkheid om te                        reserveren.

* Ik hou je graag op de hoogte wanneer de betaling binnen is.

* Je krijgt steeds je betaalbewijs mee in het infomapje.

Hoe zit het met de waarborg?

Het materiaal kan helaas stuk gaan. Dit hoeft niet altijd jouw fout te zijn. Slijtage kan hiermee natuurlijk te maken hebben, en dat rekenen we uiteraard niet aan.

Maar wanneer er onzorgvuldig met het gehuurde materiaal wordt omgegaan, of er gaat (per ongeluk) iets stuk wordt dit wel in rekening gebracht. Komen wij na het ophalen toch nog stukken tegen die ontbreken krijgen we die nog graag terug of wordt dit ook van de waarborg gehouden.

 

De waarborg krijg je na ophalen van je pakket binnen enkele dagen terug op je rekening.

Wanneer wordt de MAXI ADVENTURE tipi gebracht en opgehaald door ons?

Samen spreken we een moment af wanneer wij mogen brengen en afhalen zodat dit voor iedereen past.  Dat is voor iedereen verschillend en afhankelijk wanneer je je feestje geeft.

* Is dit in het weekend tijden de schoolmaanden? Dan moet je rekening houden dat we vrijdag pas na 116u opstellen en zondag rond 17u komen ophalen.

Wij zorgen er steeds voor dan je ruimschoots de tijd hebt om van dit feest te genieten.

Opstellen/opbergen van de tent?

Dat doen wij! Jullie hoeven dus zelf niets te doen. Dit geldt ook voor de aankleding en versiering van het geheel.

Opstellen duurt ongeveer 30 - 45 min. Opbergen mag je 30 min rekenen.

* Graag de ruimte vrijmaken waar de tent komt te staan zodat wij alles vlot kunnen opstellen.

* Wij verwachten wel dat bij het ophalen van de tent dat ALLE materiaal IN de tipi is verzameld en wij dus niet overal op zoek moeten gaan naar decoratie, verlichting of andere spullen. Gelieve de borden en het bestek af te wassen.

Wat zijn de extra kosten om te brengen én weer op te halen?

 

Wij rekenen éénmalig 2 Euro per kilometer aan. Dit vanaf Slaapfeestje naar lever/ophaaladres.

-we berekenen dit traject via google maps.

Bijvoorbeeld =>  rijden wij 20 km tot bij jou aan 2 Euro per kilometer betaal je 40 Euro.

Hoeveel oppervlakte moet ik voorzien?

Dus met andere woorden, hoe groot moet je tuin/ruimte zijn om deze MAXI ADVENTURE TIPI vlot te plaatsen.

Wij hebben een oppervlakte nodig van 6m meter breed op 6 meter diep en de hoogte van 3m.

Waarom 6 m op 6m?

=> Onze tent is 4.5m diameter breed.

=> De spankoorden met haringen worden ongeveer op 1.5m breedte opgespannen rond de tent om de ze recht te zetten.

Ook de ondergrond is belangrijk! Een vlakke ondergrond van gras. 

TIP! Bekijk even op voorhand of wij de MAXI ADVENTURE tipi wel kunnen opstellen en of je genoeg ruimte hebt. Zowel in de hoogte als diameter. Geen zwembad of speeltoestellen die in de weg staan? Beplanting rondom? Een boom? Haag? ...

OPGELET! Indien wij ter plaatse aankomen en blijkt dat onze tent toch niet past in de ruimte, geen goede ondergrond of wegens veiligheidsredenen niet opgesteld kan worden blijft de kost van de verplaatsing voor jou. Ook de waarborg wordt ingehouden.

Spreek dus zeker op voorhand af wat wel / niet kan om teleurstelling te voorkomen.

Wat bij regenweer?

Helaas hebben we het weer niet altijd te kiezen maar goed nieuws! Ook bij regenweer kan de tent nog steeds geplaatst én gebruikt worden want ze is 100% waterdicht. Daardoor moet je feest dus niet letterlijk in het water vallen en gaan de festiviteiten door.. Denk er dan wel even aan de tipi ook binnenin netjes te houden ;-)

Extreme weersomstandigheden?

Extreme weersomstandigheden zijn voor ons; storm - hagel - rukwinden boven 100km/u - aanhoudende regen (voor en na je feest).

Wat dan? Bij aangekondigde hevige rukwinden, storm, hagel of andere hevige weersvoorspellingen wordt wegens veiligheid de tipi NIET geleverd/opgesteld. Wanneer door deze reden(en) je feest niet kan doorgaan kan je kiezen of om het volledige bedrag terug te ontvangen OF we een andere datum prikken voor je feestje.

Dit kan natuurlijk voor teleurstelling zorgen maar de veiligheid van onze feestneuzen gaat voor!

Nog een vraag?

Hierboven niet gevonden wat je wil weten?  Vragen staat vrij!

Je kan me zowel telefonisch bereiken (GSM; 0486.13.04.61) als een  mail  sturen.

Die vervelende kleine lettertjes toch...

Algemene voorwaarden;

Ø Art 1: Per gehuurd pakket wordt een waarborg van 50 euro gevraagd. Deze wordt na gebruik terugbetaald, tenzij het opgehaald pakket onvolledig of beschadigd is, m.u.v. schade veroorzaakt door slijtage. Enkel de waarde van het herstel of de heraankoop zal worden ingehouden.

 

Ø Art 2: De ADVENTURE tent mag enkel gebruikt worden voor het afgesproken evenement, ook al is deze langer in het bezit van de huurder.

Ø Art 3: De tent wordt op het afgesproken tijdstip geleverd/opgehaald. Deze data worden op voorhand afgesproken. Indien de (ver)huurder op dat moment verhinderd is, wordt de tegenpartij onmiddellijk verwittigd, hetzij telefonisch, via email of per sms.

Ø Art 4: De waarborg en het afgesproken bedrag wordt uiterlijk 5 dagen na overeenkomst betaald via overschrijving. Wanneer dit niet het geval is zal dit als een annulatie gezien worden.

 

Ø Art 5: Bij annulatie van een feest wordt de waarborg van 50 euro ingehouden. Enkel bij annulatie door onvoorziene omstandigheden, ongeval, overlijden, ziekte, …. kan overeengekomen worden het volledige bedrag terug te betalen. Daar heb ik graag een bewijs van. (doktersbriefje, ...)

 

Ø Art 6: De waarborg wordt na het afhalen en nakijken van alle materiaal enkele dagen na het feest teruggestort op de rekening van de huurder. Tenzij het pakket onvolledig is of beschadigd is.

 

Ø Art 7: Enkel het verkleed en spelmateriaal is geschikt voor spelen. De versiering/verlichting wordt gebruikt om te decoreren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van het materiaal.

Ø Art 8: De tent blijft op de plaats staan waar ze is opgesteld, deze mag men niet verzetten. Indien er schade wordt aangebracht door deze handeling wordt de schade betaald door de huurder. Indien nodig wordt de heraankoop van een nieuwe tent gefactureerd.

 

Ø Art 9: Na opstelling van de tent overlopen huurder en verhuurder de voorwaarden en afspraken en kijken op dat ogenblik of alle materiaal aanwezig en in orde is.

 

Ø Art 10: Eventuele schade aan de tent en/of ander materiaal wordt steeds gemeld bij ophaling om discussies nadien te vermijden. Samen komen we tot een oplossing.

Ø Art 11: bij eventuele schade van slaap- en decoratiemateriaal wordt de herstelling of heraankoop aangerekend en wordt dat bedrag afgetrokken van de waarborg of indien nodig nog gefactureerd.

 

Ø Art 12: komen wij aan op je locatie en kunnen wij door gebrek aan ruimte of ernstige veiligheidsredenen de tent niet plaatsen, en dus je feest niet kan doorgaan,  krijg je het bedrag van het feest terug. De vervoerskosten worden wél aangerekend als ook de waarborg wordt ingehouden. (Uitgezonderd weersomstandigheden!)

Ø Art 13: Ernstige weersomstandigheden: Wanneer het feest door deze reden niet laten doorgaan kan je kiezen of je het volledige bedrag terug ontvangt OF we een andere datum prikken voor je geplande feestje. VEILIGHEID gaat voor! => aangekondigde storm-hagel-rukwinden-langdurige/aanhoudende regen.

Ø Art 14: Schoenen worden uitgedaan in de tent, pantoffels, slippers mogen gebruikt worden.

Ø Art 15: Het slaapmateriaal + bedjes/zetel wordt gebruikt in de tent en niet buiten. Onze tafeltjes zijn wél geschikt om buiten te gebruiken, dus picknicken kan in open lucht.

Ø Art 16: Om veiligheidsredenen en brandgevaar is het gebruik van een echt kampvuur of kaarsen in en rond de ADVENTURE tent verboden.  Bij rook/brandschade wordt de heraankoop van een nieuwe tent aangerekend.

Ø Art 17: Bij ernstige schade van tent/materiaal, … die aangebracht is door verkeerd gebruik, onvoorzichtigheid, … en onze waarborg van 50 Euro waarborg voldoet niet wordt de schade berekend en achteraf gefactureerd. (Uitgezonderd slijtage)

Ø Art 18: Bij betaling  ga je akkoord met alle voorwaarden hierboven en hieronder opgesomd.

Bijkomende COVID-19 maatregelen!           

                         

=>Deze gelden vanaf 1 januari 2021

Ø Art 19: Het huren van een slaappakket is op eigen verantwoordelijkheid. Slaapfeestje kan niet aansprakelijk gesteld worden wanneer de regels overtreden worden noch verantwoordelijk gesteld worden voor veroorzaakte besmettingen. Wij raden ten zeerste aan om de slaappakketten in je 'bubbel' en/of dus enkel met je knuffelcontact te gebruiken. 

Ø Art 20: Het is niet mogelijk geboekte slaappakketten te annuleren, noch te verzetten, tenzij de maatregelen verstrengen, verhuur van materiaal niet meer is toegelaten en of afhaal/retour is verboden.  

Ø Art 21: Verzetten kan enkel wegens ziekte van de feestneus zelf of een besmetting COVID-19 van een inwonend familielid tijdens de periode van je huurmoment en wanneer de 'feestneus' in preventieve quarantaine moet. Dit wordt aangetoond met doktersbewijs.  

Wat wil dit concreet zeggen?

Als we kijken naar de huidige corona maatregelen die van toepassing zijn mogen er momenteel geen feestjes in grote aantallen doorgaan. Wij verhuren dus mini-tipi pakketjes voor binnen het gezin of je bubbel. Uiteraard kunnen wij geen controle uitvoeren wie er effectief komt of wie je uitnodigt. Wie nu reserveert/boekt is bekend met de huidige COVID-19 regels en wij gaan er van uit dat je reserveert voor je bubbel of je gezin. Dus ga ik er ook van uit dat diezelfde bubbel blijft ook bij het verstrengen van de maatregelen. Indien verhuur voor je eigen bubbel mag, kan je geboekte pakket dus doorgaan. Als de regels strenger worden en verhuur niet meer mag of we geen essentiële verplaatsingen mogen doen is dit uiteraard een annulatie waardig!