INFO:

Reserveren? Een vraag?

Vragen staat vrij! Je kan me zowel telefonisch bereiken (GSM; 0486.13.04.61) als een  mail  sturen.

Vraag me gerust of jou gewenste thema, datum en aantal tipi's nog beschikbaar is.

Hoera! Jij wil een feestje boeken! Bij een reservering stuur ik je via mail de betaalgegevens door en spreken we af wanneer je het pakket kan ophalen/retourneren.

Hoe gebeuren betalingen?

Bij een reservatie van een feestje zijn er 2 betaalmogelijkheden:

1) je betaald het volledige bedrag via overschrijving + waarborg 50 euro

2) je betaald een voorschot van 50 euro (waarborg) via overschrijving. Nadien betaal je bij ophaling pakket het resterende bedrag cash.

Beide opties graag binnen 5 dagen na reservatie te betalen. Bij een niet tijdige betaling, vervalt je reservatie!

Ik hou je graag op de hoogte wanneer de betaling binnen is.

Je krijgt steeds een reservatie en betalingsbewijs mee bij het pakket.

Hoe zit het met de waarborg?

Het materiaal kan helaas stuk gaan. Dit hoeft niet altijd jouw fout te zijn. Slijtage kan hiermee natuurlijk te maken hebben, en dat reken ik uiteraard niet aan. Maar wanneer er onzorgvuldig met het gehuurde materiaal wordt omgegaan, wordt dit wel voor je in rekening gebracht. Of wanneer er stukken ontbreken bij retourneren zal dit van de waarborg worden afgetrokken tenzij dit nog krijg.

 

De waarborg krijg je na retourneren van het pakket binnen 5 dagen terug op je rekening.

Waar en wanneer kan ik een pakket afhalen/retourneren?

Je kan je pakket gratis ophalen Zandvlietse dorpstraat 46 te 2040 Zandvliet. Hiervoor heb je een ruime auto nodig. Best hou je plek vrij op achterbank en maak je de koffer leeg. Onze grote oprit met witte garagepoort maakt het makkelijk te parkeren.

TIP: Leg indien mogelijk achterbank plat zo kan alles er vlot in!

Wanneer het pakket juist afgehaald* wordt, spreken we samen af. Het kan zijn dat je het pakket enkele dagen in je bezit hebt, met als afspraak dat het enkel voor je eigen feest, en dus één maal, wordt gebruikt. (zie voorwaarden)

OPGELET: *  een pakket wordt ten vroegste donderdag opgehaald - ten laatste maandagavond weer retour gebracht!

 

Pakket aan huis leveren en/of ophalen door Slaapfeestje?

Dat kan mits een meerprijs van 0,75 euro/ km van Zandvliet tot leveringsadres. (google maps)

Ik reken verder GEEN startkosten aan.

Het kan zijn dat ik het kom brengen en/of weer ophalen, maar ook mijn man Thomas staat ook in voor het vervoer van de pakketjes.

Verdere opstelling kan je zelf makkelijk doen met behulp van het bijgeleverde informatiemapje maar zowel Thomas als ik staan klaar uitleg te geven of even te helpen!

Opstellen van je tipikamp?

Het opstellen van je feestje is kinderspel! In bijgeleverd informatiemapje staan stapsgewijs de instructies om je tipikamp in een mum van tijd op te stellen. De tipi's zitten klant en klaar in hun opbergzak. De schuimrubber matras rol je vlot uit. De dekbedden en kussens zijn al voorzien van hun overtrek. Daarna versier je het geheel met bijgeleverd decoratiepakket.

Voorzie ongeveer een half uurtje om je ruimte om te toveren!

Hoeveel oppervlakte moet ik voorzien?

1 tipi is ongeveer 1m10 op 1m10 breed.

Met een matras in van 70cm op 190cm.

TIP: Maak  dus best even een berekening van je ruimte hoeveel tipi's je kan plaatsen.

Die vervelende kleine lettertjes toch...

 

Lees ze voor alle zekerheid toch maar even... Het zijn er minder dan je denkt ;-)

 

Algemene voorwaarden;

Ø Art 1: Per gehuurd pakket wordt een waarborg van 50 euro gevraagd. Deze wordt na gebruik terugbetaald, tenzij het teruggegeven pakket onvolledig of beschadigd is, m.u.v. schade veroorzaakt door slijtage. Enkel de waarde van het herstel of de heraankoop zal ingehouden worden van de waarborg.

 

Ø Art 2: Het gehuurde pakket* mag enkel gebruikt worden voor het afgesproken evenement, ook al zijn de goederen langer in het bezit van de huurder.

*Ten vroegste worden de pakketjes donderdag opgehaald en ten laatste maandagavond in retour genomen, tenzij anders afgesproken.

 

Ø Art 3: Al het materiaal wordt netjes verpakt en volledig geretourneerd. Het linnen hoeft niet gewassen te worden, noch gestreken.

 

Ø Art 4: Het pakket wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald/geleverd. Deze data worden op voorhand afgesproken. Indien de (ver)huurder op dat moment verhinderd is, wordt de tegenpartij onmiddellijk verwittigd, hetzij telefonisch, via email of per sms.

 

Ø Art 5: De waarborg en het afgesproken bedrag wordt uiterlijk 5 dagen na overeenkomst betaald via overschrijving. Wanneer dit niet het geval is zal dit als een annulatie gezien worden.

 

Ø Art 6: Bij annulatie van een slaap – of tipifeest wordt de waarborg van 50 euro ingehouden. Enkel bij annulatie door onvoorziene omstandigheden, ongeval, overlijden, ziekte, …. kan overeengekomen worden het volledige bedrag terug te betalen. Daar heb ik graag een bewijs van. (doktersbriefje, ...)

 

Ø Art 7: De waarborg wordt na het terugbrengen en nakijken van alle materiaal binnen de 5 dagen teruggestort op de rekening van de huurder. Tenzij het pakket onvolledig is of beschadigd is.

 

Ø Art 8: Enkel het verkleed en spelmateriaal is geschikt voor spelen. De versiering/verlichting wordt gebruikt om te decoreren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van het materiaal.

 

Ø Art 9: Bij betaling van zowel voorschot of volledige betaling  van een feest ga je akkoord met alle voorwaarden.

Site made by CaRRiKKi

Reserveer het leukste slaapfeestje!

GSM: 0486.13.04.61.

Mail: info.slaapfeestje@gmail.com

zandvlietse dorpstaat 46 

2040 Zandvliet

  • Facebook
  • Pintehttps://www.pinterest.com/vicky
  • Instagram