TIPS en iNFO:

Hoe kan ik een feestje reserveren?

Mailen of bellen kan om te horen of je gewenste datum nog beschikbaar is.

Wat wil ik van je weten?

=> Wanneer je je feestje wil geven.

=> Hoeveel tipi's je wenst.

=> Welke thema je voorkeur naar uit gaat

Heb je gekozen? Dan stuur ik je via mail de betaalgegevens en verder info door.

TIP: Vraag op voorhand of alle genodigden kunnen komen! Eenmaal je je aantal bij mij reserveert

staat dit vast geboekt! (Ook al betaal je enkel de waarborg.)

Hoe gebeuren betalingen?

Bij een reservatie van een feestje zijn er 2 betaalmogelijkheden:

 

OPGELET! Omwille van COVID -19 gebeuren betalingen nu enkel via overschrijving of bancontact app!!

1) je betaalt het volledige bedrag via overschrijving + waarborg 50 euro

2) je betaalt een voorschot van 50 euro (waarborg) via overschrijving. Nadien betaal je bij ophaling pakket het resterende bedrag via bancontact app.

Beide opties dienen binnen 5 dagen na reservatie betaald te worden. 

Enkel bij een tijdige betaling is je feestje effectief geboekt zo niet, vervalt je reservatie en hebben anderen de mogelijkheid om te reserveren.

 

Ik hou je graag op de hoogte wanneer de betaling binnen is.

Je krijgt steeds een betalingsbewijs mee in het infomapje wanneer je je pakket komt ophalen.

Hoe zit het met de waarborg?

Het materiaal kan helaas stuk gaan. Dit hoeft niet altijd jouw fout te zijn. Slijtage kan hiermee natuurlijk te maken hebben, en dat reken ik uiteraard niet aan. Maar wanneer er onzorgvuldig met het gehuurde materiaal wordt omgegaan, wordt dit wel voor je in rekening gebracht. Of wanneer er stukken ontbreken bij retourneren zal dit van de waarborg worden afgetrokken tenzij ik dit nog krijg.

 

De waarborg krijg je na retourneren van het pakket binnen enkele dagen terug op je rekening.

Waar en wanneer kan ik een pakket afhalen/retourneren?

Je slaappakket zelf komen ophalen en retourneren is uiteraard GRATIS!

Je kan je pakket zelf ophalen Zandvlietse dorpstraat 46 te 2040 Zandvliet. Hiervoor heb je een ruime auto nodig. Best hou je plek vrij op achterbank en maak je de koffer leeg. Onze grote oprit met witte garagepoort maakt het makkelijk te parkeren.

TIP: Voorzie een lege wagen en leg je achterbank plat zo alles er vlot in kan!

Wanneer het pakket wordt afgehaald* en retour gebracht spreken we samen af. Het kan zijn dat je het pakket dus enkele dagen in je bezit hebt, met als afspraak dat het enkel voor je eigen feest, en dus éénmaal, wordt gebruikt. (zie voorwaarden)

OPGELET!

*  feestjes gepland in het weekend worden ten vroegste donderdagavond afgehaald en zondag voor 19u retour gebracht!.(Tenzij anders afgesproken.) 

* feestjes gepland in de week worden ten vroegste maandagavond opgehaald en woensdag voor 19u retour gebracht. (Tenzij anders afgesproken.)

* Bij een te late inlevering van het pakket wordt de waarborg geheel ingehouden!

 

Pakket aan huis leveren en/of ophalen door Slaapfeestje?

Het pakket laten leveren en ophalen van je pakket kan mits een meerprijs van 0,50 Euro/ km van Zandvliet tot leveringsadres aangerekend. (google maps) 

OPGELET! Wij rijden dit traject 4 X

 

Het kan zijn dat ik jullie het pakket kom brengen, maar ook mijn man, Thomas staat in voor de levering en/of het ophalen van de feestjes.

Verdere opstelling kan je zelf makkelijk doen met behulp van het bijgeleverde informatiemapje maar zowel Thomas als ik staan klaar uitleg te geven!

OPGELET! Wegens COVID-19 stellen wij momenteel geen feestjes meer bij je thuis op!

Opstellen van je tipikamp?

Het opstellen van het feestje is kinderspel! In bijgeleverd informatiemapje staan stapsgewijs de instructies om je tipikamp in een mum van tijd op te stellen. De tipi's zitten klant en klaar in hun opbergzak. De schuimrubber matras rol je vlot uit. De dekbedden en kussens zijn al voorzien van hun overtrek. Daarna versier je het geheel met bijgeleverd decoratiepakket.

Voorzie ongeveer een half uurtje om je ruimte om te toveren!v

Hoeveel oppervlakte moet ik voorzien?

1 tipi is ongeveer 1m10 op 1m10 breed.

Met een matras in van 90cm op 190cm.

(Je hebt dus per tipi 2 vierkante meter nodig.)

TIP: Maak  dus best even een berekening van je ruimte hoeveel tipi's je kan plaatsen.

Nog een vraag?

Hierboven niet gevonden wat je wil weten?  Vragen staat vrij!

Je kan me zowel telefonisch bereiken (GSM; 0486.13.04.61) als een  mail  sturen.

Die vervelende kleine lettertjes toch...

 

Lees ze voor alle zekerheid toch maar even, het zijn er minder dan je denkt ;-)

Algemene voorwaarden;

Ø Art 1: Per gehuurd pakket wordt een waarborg van 50 euro gevraagd. Deze wordt na gebruik terugbetaald, tenzij het teruggegeven pakket onvolledig of beschadigd is, m.u.v. schade veroorzaakt door slijtage. Enkel de waarde van het herstel of de heraankoop zal ingehouden worden van de waarborg.

 

Ø Art 2: Het gehuurde pakket* mag enkel gebruikt worden voor het afgesproken evenement, ook al zijn de goederen langer in het bezit van de huurder.

Ø Art 3: Bij reservering van een feestje geef je het aantal gewenste tipi's op. Nadien worden er geen wijzigingen meer aangebracht aan het totaal.

Ø Art 4: Al het materiaal dat toebehoort aan Slaapfeestje wordt netjes en volledig  retour gebracht. Het linnen hoeft niet gewassen te worden.

 

Ø Art 5: Het pakket wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald door de klant of door ons geleverd. Deze data worden op voorhand afgesproken. Indien de (ver)huurder op dat moment verhinderd is, wordt de tegenpartij onmiddellijk verwittigd, hetzij telefonisch, via email of per sms.

Ø Art 6: Bij een té late inlevering van een pakket wordt de volledige waarborg ingehouden.

 

Ø Art 7: De waarborg en/of het afgesproken bedrag wordt uiterlijk 5 dagen na overeenkomst betaald via overschrijving. Wanneer dit niet het geval is zal dit als een annulatie gezien worden en hebben anderen de kans een feestje op die datum te reserveren.

 

Ø Art 8: Bij annulatie van een feest wordt de waarborg van 50 euro ingehouden. Enkel bij annulatie door onvoorziene omstandigheden, ongeval, overlijden, ziekte, …. kan overeengekomen worden het volledige bedrag terug te betalen. Daar heb ik graag een bewijs van. (doktersbriefje, overlijdingsakte,...) Tenzij het pakket al in het bezit is van de huurder.

 

Ø Art 9: De waarborg wordt na het terugbrengen en nakijken van alle materiaal binnen enkele dagen teruggestort op de rekening van de huurder. Tenzij het pakket onvolledig is of beschadigd is.

 

Ø Art 10: Enkel het verkleed en spelmateriaal is geschikt voor spelen. De versiering/verlichting wordt gebruikt om te decoreren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van het materiaal.

 

Ø Art 11: Bij betaling van zowel voorschot of volledige betaling  van een feest ga je akkoord met alle voorwaarden hierboven opgesomd.

Site made by CaRRiKKi

Reserveer het leukste slaapfeestje!

GSM: 0486.13.04.61.

Mail: info.slaapfeestje@gmail.com

zandvlietse dorpstaat 46 

2040 Zandvliet

  • Facebook
  • pinterest
  • Instagram

Copyright     2020 / Slaapfeestje / Site made bij CaRRiKKi / Alle rechten voorbehouden